Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj - Europska unija. Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj (Zagreb) (Zagreb : Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj)
Mrežne stranice Delegacije Europske unije čija je glavna zadaća pružiti što je moguće više informacija u vremenu do referenduma o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 27.1.2012.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Europska unija. -- Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj (Zagreb); Zemlje Europske unije -- Ekonomske integracije -- Hrvatska; Hrvatska -- Zemlje Europske unije -- Pridruživanje