S. Veit am Flaum - Merian, Matthaeus, st. ([Frankfurt : Matthaeus Merian st., 1642)
Panoramski prikaz utvrđenog grada Rijeke.
Signature nema; s. g. na prikazu otisnuto: S.Veit am Flaum
Grafika objavljena u "Topographia Provinciarum Austriacarum". Frankfurt, Matthaeus Merian st., 1642.
Literatura: Thieme/Becker sv. 24 , str. 413-414; Hollstein. German engravings, etchings and woodcuts, sv. 25., str. 89., sv. 26.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Rijeka -- Grafike -- 17. st; Bakropisi