Veue de Sebenico. Plan de Sebenico. Port de Sebenico (s. n., 1670)
Na otisku su tri izdvojena prikaza Šibenika. U gornjem je veduta grada iza kojeg su brda na kojima se vode borbe, dok se ispred grada nalazi more po kojem plove jedrenjaci. Na donjem l. prikazu je plan utvrđenog grada, a na donjem d. je prikazan ulaz u zaljev i luku.