Transactions on maritime science international open access journal for maritime and hydrographic science (Split : Faculty of Maritime Studies, University of Split, 2012)
Web stranice časopisa koji je posvećen znanosti i tehnologiji zanimljivoj za primjenu u pomorstvu.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://hrcak.srce.hr/radovi-pz.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.1,no.1(2012) urednik: Ivica Kuzmanić; od vol.8,no.2(2019): Igor Vujović.
Opis prema vol.8,no.2(2019) ; zadnji opis prema vol.10,no.2(2021) dana: 2.6.2022.
Keywords: Brodarstvo -- Serijske publikacije