Pauci Dalmacije, Hrvatske, Slavonije i Istre : (Araneae Dalmatiae, Croatiae, Slavoniae et Istrae, partim editae, partim usque ad a. 1900 ineditae) - Damin, Narcis ([s. n.], 1900)
Vrste pauka na području Hrvatske (i latinski nazivi).