Knjiški moljac - Alajbegović, Božidar (B. Alajbegović, 2004)
Blog književnog kritičara koji donosi vijesti vezane uz književnost, najave novih izdanja, književnih susreta, promocija knjiga i festivala, kao i intervjue s piscima, urednicima, nakladnicima i prevoditeljima. Na Knjiškom moljcu mogu se čitati i kratke priče i pjesme domaćih i stranih autora.