Obnovljivi.com ([S. l.] : Obnovljivi.com, 2011)
Portal namijenjen podizanju javne svijesti o svekolikoj dobrobiti obnovljivih izvora energije.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.obnovljivi.com/pocetna
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 11.10.2011. ; zadnji opis prema verziji dana: 17.6.2022.)
Keywords: Obnovljivi izvori energije -- Hrvatska