Vidović - izložba 1903 : izložba Društva umjetnosti, Zagreb - Tartaglia, Ivo ([s. n.], 1903)
Godine 1903. u Splitu Emanuel Vidović priređuju prvu samostalnu izložbu koja je prenesena i u Umjetnički paviljon u Zagrebu. Ovo je katalog za zagrebačku izložbu s predgovorom I. Tartaglia.