[Zdravlje]. (1942)
Sadrži edukativne letke o zdravlju, reklamne materijale za lijekove, programe konferencija, prospekte poliklinika, priloge iz časopisa i novina, slikovnicu, peludni kalendar.
Keywords: Zdravlje; Reklamni materijali; Prospekti