Nacionalna evidencija nestalih osoba (Zagreb : Republika Hrvatska, Ministarstvo unutarnjih poslova, 2011)
Mrežne stranice nacionalnoj projekta koji se bavi problematikom nestalih ososba u RH.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.nestali.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.9.2011. ; zadnji opis prema verziji dana: 28.6.2021.)
Keywords: Nestale osobe -- Hrvatska