[Medvednica]. (Zagreb : Turistička zajednica, 2010)
Sadrži razglednice, letke, prospekte i karte Parka prirode Medvednica.
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.
Keywords: Medvednica -- Medvedgrad -- Špilja Veternica -- Rudnik Zrinski; Prospekti -- Leci; Park prirode Medvednica