Hrvatsko društvo za operacijska istraživanja - Hrvatsko društvo za operacijska istraživanja (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo za operacijska istraživanja, 2011)
Web stranice društva za operacijska istraživanja.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.9.2011.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Hrvatsko društvo za operacijska istraživanja (Zagreb); Operacijska istraživanja