Poetični privid velegrada = The poetic illusion of the metropolis - Vodopivec, Aleš (2010)
Edvard Ravnikar: Trg revolucije, Ljubljana, Slovenija
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku
Keywords: Slovenska arhitektura 20. st; Edvard Ravnikar; Trg revolucije (Ljubljana)