Metodički ogledi (Zagreb : Hrvatsko filozofsko društvo, 2011)
Web stranice časopisa sa člancima vezanim uz odgoj i poučavanje.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice.
Od vol.8(2001) glavni i odgovorni urednik: Milan Polić; od vol.21(2014): Ivana Zagorac.
Summaries
Opis prema vol.44,no.2(2016) dana 22.3.2019. ; zadnji opis prema vol.49,no.9(2019).
Keywords: Odgoj -- Serijske publikacije; Metodika nastave -- Serijske publikacije