Komiža - Turistička zajednica grada Komiže (Komiža : Turistička zajednica grada Komiže, 2011)
Web- stranice turističke zajednice grada.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.tz-komiza.hr
Tekst na hrv. i engl. jeziku.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.8.2011. ; zadnji opis prema verziji dana: 28.7.2022.)
Keywords: Turistička zajednica grada Komiže