Udruga katoličkih intelektualaca - Udruga katoličkih intelektualaca (Osijek) (Osijek : Udruga katoličkih intelektualaca, 2008)
Mrežne stranice udruge.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.8.2011.)
Keywords: Udruga katoličkih intelektualaca (Osijek); Intelektualci -- Hrvatska