Vrpolje.hr službene stranice općine Vrpolje. (Vrpolje : Općina Vrpolje, 2010)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na ULR: http://www.vrpolje.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.9.2011. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.5.2021.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Vrpolje; Vrpolje -- Vodiči