Svetište Gospe Sinjske - Svetište Gospe Sinjske (Sinj : Svetište Gospe Sinjske, 2011)
Mrežne stranice svetišta.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.7.2011.)
Keywords: Svetište Gospe Sinjske; Svetišta -- Hrvatska