Općina Svetvinčenat (Svetvinčenat : Općine Svetvinčenat, 2010)
Web stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.6.2011.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Svetvinčenat; Svetvinčenat -- Vodiči