Općina Udbina (Udbina : Općina Udbina, 2011)
Službene mrežne stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.6.2011.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Udbina; Udbina -- Vodiči