Općina Orehovica (Orehovica : Općina Orehovica, 2008)
Službene mrežne stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.6.2011.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Orehovica; Orehovica -- Vodiči