Razvojna agencija Vukovar - Razvojna agencija VURA (Vukovar) (Vukovar : Razvojna agencija Vukovar, 2009)
Mrežne stranice agencije čiji je cilj aktivno i sustavno podizanje životnog standarda svih građana.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.5.2011.)
Keywords: Razvojna agencija VURA (Vukovar); Održivi razvoj -- Hrvatska