Oeconomica Jadertina - Sveučilište (Zadar). Odjel za ekonomiju (Zadar : Sveučilište u Zadru = University of Zadar, 2011)
Mrežne stranice znanstveno-stručnog časopisa iz područja ekonomije.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.unizd.hr/OeconomicaJadertina/tabid/3257/Default.aspx.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.1(2011) urednik: Stipe Belak ; vol.2,no.1(2012): Marija jakovljević; od vol.3(2013): Aleksandra Krajnović; od vol.7,no.2(2017): Anita Peša.
Sažeci.
Keywords: Ekonomija -- Serijske publikacije