Porin (Zagreb : Institut hrvatske glazbe, 2011)
Web-stranice nagrade koja predstavlja najbolje u hrvatskoj diskografskoj produkciji protekle godine te objedinjuje nominirane predstavnike svih glazbenih žanrova, od zabavne glazbe, popa i rocka pa do etna, jazza i klasične glazbe.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.porin.info
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 12.4.2011.)
Keywords: Nagrade za glazbu -- Hrvatska