Stručni studij za izobrazbu trenera na Društvenom veleučilištu u Zagrebu - Neljak, Boris (Array, 2010)
Stručni studij za izobrazbu trenera u trajanju od tri godine, i druga Specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera u daljnjem trajanju od tri godine. na obje studijske razine školuju se stručnjaci za provođenje trenažnog procesa u području sporta, kondicijske pripreme i fitnesa kao i procesa tjelesnog vježbanja u području sportske rekreacije.Ovi stiudiji komaptibilni su a europskim visokoškolskim sustavima za školovanje kadrova za potrebe sporta, sportske rekreacije, kondicijske pripreme sportaša i fitnesa