Biciklistička tura i kulturno povijesni spomenici Međimurja - Hegeduš, Ivan (Array, 2010)
Dugogodišnje lutanje diljem "Lijepe naše" i raznim krajevima svijeta s raznim turističkim vodičima, pratiteljima, planinarima i osobnim lutanjima odlučio sam se za jednu biciklističku turu na oko 15 kilometara. Ona bi se mogla izvesti u jednome danu i na taj način bi se moglo spojiti turističko razgledavanje Čehovca, Preloga, Donjeg Kraljevca, Hodošana, Donjeg Hrašćana s kulturno povijesnim spomenicima i zaštićenim krajolikom prirode Muršćak. Na kraju zamišljam turističko razgledavanje graničnog prijelaza Goričan i u jednom od obližnjih restorana bio bi kraj cjelokupne biciklističke ture u jednome danu. Ovakovu zamisao treba marketinški osmisliti i uvesti je u ponudu Međimurske županije