Hrvatsko-američko društvo Croatian-American Society. - Hrvatsko-američko društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko američko društvo, 2001)
Mrežne stranice udruge koja promiče obrazovnu, kulturnu i znanstvenu suradnju između dvije zemlje.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.3.2011.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Hrvatsko-američko društvo (Zagreb)