Accuracy of fine needle aspiration biopsy with and without the use of tumor markers in cytologically indeterminate thyroid lesions - Mateša, Neven (Array, 2010)
Istraživali smo da li upotreba dvaju tumorskih biljega, galektina-3 i CD44v6, može poboljšati pouzdanost citološke dijagnoze (CD) štitnjače kod citološki neodređenih nalaza (CNN) u pogledu malignosti