FNA based diagnosis of head and neck nodal lymphoma - Gjadrov Kuveždić, Koraljka; Aurer, Igor; Ries, Sunčica; Sučić, Mirna; Marković-Glamočak, Mirjana; Ilić, Ivana, patologinja; Bašić-Kinda, Sandra; Radman, Ivo, liječnik; Labar, Boris (2010)
Citomorfološka analiza uzorka dobivenog punkcijom tankom iglom neizostavna je metoda u dijagnostici i praćenju liječenja promjena u području glave i vrata. Cilj ove studije bio je utvrditi učinkovitost citomorfološke i imunocitokemijske analize u dijagnostici limfoma u području glave i vrata
Bibliografija: 27 jed.
Keywords: Limfom -- Citomorfološka analiza -- Punkcija tankom iglom -- Glava -- Vrat