Maksimir - Filakovac, Vladimir (1948)
U donjoj polovici prikaza nekoliko kuća u šumi. Iznad nebo riješeno plavom bojom i bjelinama neobojenog papira
Desno dolje pastelom: V Filakovac .
Naslov dao katalogizator.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Akvareli; Pasteli