Nezavisna istarska televizija - Nezavisna istarska televizija (Pazin) (Pazin : Nezavisna istarska televizija, 2008)
Mrežne stranice regionalne televizije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.1.2011.)
Keywords: Nezavisna istarska televizija (Pazin)