[Ptica] - Šohaj, Slavko (1980)
Preko plave i žute akvarelirane pozadine ističe se stilizirani lik ptice čije su linije iscrtane crnim debelim flomasterom. Na poleđini su prikazana tri naga ženska lika u pejzažu aludirajući na tri gracije.