Pomološke osobine novointroduciranih sorti jagoda - Sylanaj, Syle (Array, 2008)
U radu se iznose rezultati istraživanja rodnost, pomološke osobine, i kemijska svojstva ploda za nove introducirane sorte jagoda: Alba, Maya i Roxana uzgajane na otvorenom polju u dvorednom sustavu na bankovima - gredicama prekrivenim crnom folijom i sustavom navodnjavanja postupkom kap po kap postavljenim ispod folije