Osobine sorata šipka (Punica granatum L.) Glavaš i Paštrun - Ugarković, Jelena; Radunić, Mira; Kozina, Antonela; Čmelik, Zlatko (2009)
Istraživanje je provedeno na autohtonim sortama šipka Glavaš i Paštrun uzgojenim na području zapadne Hercegovine. Analizirane su pomološke (širina i visina ploda, masa ploda i zrna)
Bibliografija: 12 jed
Abstract
Keywords: Šipak -- Sorte šipka -- Sorta Glavaš -- Sorta Paštrun -- Punica granatum L. -- Pomološka svojstva -- Kemijska svojstva