Novi antički natpisi iz "podruma" Dioklecijanove palače = New roman-era inscriptions from the "cellars" of Diocletian's palace - Demicheli, Dino (Array, 2008)
Rad obrađuje deset epigrafskih spomenika pronađenih u istraživanjima tzv. podruma Dioklecijanove palače nakon Drugoga svjetskog rata. Zanimljivost ovih natpisa imena su pokojnika koja se jako rijetko ili nikako ne javljaju u Dalmaciji, a poneka od njih na natpisima Rimskoga Carstva potvrđena su prvi put