Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan Split (Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan, 2005)
Mrežne stranice ustanove koja obavlja djelatnost zaštite, održavanja i promicanja park-šume Marjan.