Portal Alfa portal znanja (Belišće : Portal Alfa, 2011)
Mrežne stranice portala izvrsnosti koji promovira znanja i vještine u poslovnom okruženju.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:4.1.2011.)
Keywords: Poduzetništvo