Blood flow velocity in middle cerebral artery during visuo-motor tasks using a mirror : a transcranial doppler study - Bene, Raphael; Lovrenčić-Huzjan, Arijana; Ažman, Dražen; Strineka, Maja; Budišić, Mislav; Vuković, Vlasta; Rastovčan, Boško; Demarin, Vida (2009)
Cilj ove studije bio je pokazati promjene brzine protoka krvi u srednjoj moždanoj arteriji (ACM) pomoću transkranijskog doplera (TCD) tijekom različitih motoričkih zadataka i zadataka s upotrebom zrcala
Bibliografija: 44 jed
Keywords: Srednja moždana arterija -- Motorička aktivnost -- Vizualna iluzija -- Neurorehabilitacija