Thrombolysis for acute ischemic stroke : our experiences as part of SITS-MOST - Roje Bedeković, Marina (Array, 2009)
Tromboliza intravenskim rekombiniranim aktivatorom tkivnog plazminogena (rt-PA) je prvi dokazani učinkoviti način liječenja akutnog ishemijskog moždanog udara u svrhu smanjenja cerebrovaskularnog oštećenja.