Emergency EEG and diagnostic yield - Hećimović, Hrvoje; Bošnjak, Jelena, liječnica; Miškov, Snježana; Čović-Negovetić, Ružica; Demarin, Vida (2009)
Željeli smo utvrditi korelira li akutni gubitak svijesti, promjena psihološkog statusa ili s tim povezani simptomi s prisutnošću epileptiformnih nenormalnosti na hitnom EEG
Bibliografija: 9 jed.
Keywords: Epilepsija -- EEG -- Elektroencefalografija