Development of postoperative internal carotid artery occlusion due to the presence of risk factors - Strineka, Maja (Array, 2009)
Poslijeoperacijska okluzija unutarnje karotidne arterije je rijetka komplikacija s nedovoljno poznatim rizičnim čimbenicima. Cilj ove studije bio je analizirati čimbenike rizika ateroskleroze i simptome ishemije kod bolesnika s okluzijom karotidne arterije nakon karotidne endarterektomije