Bolesti sustava za kretanje i radno mjesto - Bogadi-Šare, Ana; Zavalić, Marija (2009)
U radu su prikazani europsko i međunarodno zakonodavstvo koje regulira ovo područje te učestalost tegoba radnika vezanih uz sustav za kretanje u zemljama Europske unije
Bibliografija: 12 jed
Summary
Keywords: Bolesti sustava za kretanje -- Prevencija bolesti -- Profesionalne bolesti -- Rizični radni uvjeti