Bolesti sustava za kretanje i radno mjesto - Bogadi-Šare, Ana (Array, 2009)
U radu su prikazani europsko i međunarodno zakonodavstvo koje regulira ovo područje te učestalost tegoba radnika vezanih uz sustav za kretanje u zemljama Europske unije