Uloga specijaliste medicine rada pri obilasku radnog mjesta s računalom - Bogadi-Šare, Ana (2009)
Na temelju analize opreme, položaja tijela i subjektivnih tegoba specijalist medicine rada može adekvatno informirati i savjetovati radnika kako sačuvati zdravlje i izbjeći tegobe i bolove pri radu s računalom
Bibliografija: 5 jed
Summary
Keywords: Obilazak radnih mjesta -- Rad s računalom -- Zdravlje radnika -- Položaj tijela