Validacija upitnika o stresorima na radnom mjestu bolničkih zdravstvenih djelatnika - Milošević, Milan, liječnik (Array, 2009)
Rad prikazuje faktorsku strukturu i pouzdanost upitnika o stresorima na radnom mjestu bolničkih zdravstvenih djelatnika i time pridonosi daljnjoj validaciji i standardizaciji mjernog instrumenta stresa u zdravstvenih djelatnika, čime bi se direktno utjecalo na sigurnost pacijenata i zdravstvenih djelatnika u radnoj okolini bolnica