Extracurricural sports activities in preschool children : impact on motor achievements and physical literacy - Caput-Jogunica, Romana; Lončarić, Darko; De Privitellio, Sergio (2009)
Istraživanje je provedeno u svrhu utvrđivanja utjecaja izvankurikularnog sportskog programa na motorička postignuća i tjelesnu pismenost djece u dobi od 4 do 6 godina
Bibliografija: 14 jed
Summary
Keywords: Predškolci -- Sportska aktivnost -- Motoričke sposobnosti -- Tjelesna pismenost