Extracurricural sports activities in preschool children : impact on motor achievements and physical literacy - Caput-Jogunica, Romana (Array, 2009)
Istraživanje je provedeno u svrhu utvrđivanja utjecaja izvankurikularnog sportskog programa na motorička postignuća i tjelesnu pismenost djece u dobi od 4 do 6 godina