Povezanost ravnoteže s procesom usvajanja skijaškog znanja - Cigrovski, Vjekoslav; Matković, Bojan; Prlenda, Nikola (2009)
Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi povezanost različitih testova za procjenu ravnoteže s procesom usvajanja znanja kod skijaških početnika
Bibliografija: 12 jed
Summary
Keywords: Ravnoteža -- Skijaški početnici -- Usvajanje znanja -- Motoričke sposobnosti