Povezanost ravnoteže s procesom usvajanja skijaškog znanja - Cigrovski, Vjekoslav (Array, 2009)
Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi povezanost različitih testova za procjenu ravnoteže s procesom usvajanja znanja kod skijaških početnika