Bibliografija o otocima Braču, Hvaru i Šolti u časopisu Bullettino di archeologia e storia dalmata / Vjesnik za arheologiju i povijest dalmatinsku = Bibliography of the islands of Brač, Hvar and Šolta in the journal Bullettino di archeologia e storia dalmata / Vjesnik za arheologiju i povijest dalmatinsku - Anić, Hanja (Array, 2009)
Nastavljamo s objavljivanjem bibliografije i kazala lokaliteta iz časopisa Bullettino di archeologia e storia dalmata / Vjesnik za arheologiju i historiju dalmatinsku / Vjesnik za arheologiju i povijest dalmatinsku. Kao i u prethodnim svescima podaci za bibliografiju i kazalo izvađeni su iz članaka, s ovitka časopisa te iz dodataka. Članci su numerirani i poredani po autorima abecednim redom. Nepotpisani članci uvršteni su prije potpisanih članaka. Brojevi u kazalu označavaju bibliografsku jedinicu. Uz kratice su pridodane promjene naslova i točan popis svakog godišta / sveska, godine izlaženja i godine tiskanja